Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Cupcakes, rosébubbel, systrar och introtävling

av Malin Collin, reporter

Nu är jag just hemkommer från systerkväll på Telefonplan. Vi hade så att säga en efter-middagen-get-together. Den gick i princip ut på att äta Annas hembakade chokladcupcakes med vit choklad-frosting och strössel och kokos och skåla i rosébubbel. Sedan ägnade vi resten av kvällen åt introtävling. Mia knäckte med Backstreet Boys (”herregud, jag var ju 12 år när den där låten kom så hur skulle jag inte ha kunnat den?”). Anna briljerade med Sophie B. Hawkins ”I wish I was your lover” (dör bra-låt-döden) och jag tog The Cure innan första gitarriffet (annat vore ren skam). Sedan kom vi i småpanik på att det inte var helgtrafik på tunnelbanan men hann lyckligtvis ändå.

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB