Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Det är jag och Edward Cullen i Italien

av Malin Collin, reporter

Okej. Vet ni vem som råkar vara i Italien den närmaste veckan förutom jag då? Jo – Edward Cullen. New Moon crewet har börjat filma Volturi-delen nu on location. Eller jag tror faktiskt inte att de spelar in i den lilla staden som faktiskt heter Volterra i Toskana (för den existerar!) utan kör på något annat ställe. Så typiskt. Men om Edward blir sugen på att ta en pasta, nej förlåt – han äter ju inte – jag menar en drink, nej just det – han dricker ju inte heller – så hade jag nog vid närmaste eftertanke inte ställt upp. Vad ska jag med en karl till som inte gillar goda middagar, vin, steka på playan och som föredrar campingliv. Bella – du kan behålla honom.

rob.jpg
 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB