Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Nu gott folk är det jag som drar till Rom

av Malin Collin, reporter

Nu borde respeppen vara på topp men min kille pajade stämningen lite med att kolla på koncentrationslägerscenen i Band of Brothers. Förutom det så känns det urbra att jag drar till Rom om en kvart (nåja, Arlanda först). Tyvärr verkar det som vi lämnar sommarvädret i Stockholm och ger oss iväg mot 26-gradigt ösregn och 100 % luftfuktighet. Men vad gör det när man tänker att jag ikväll kommer att sitta på en urmysig liten romersk restaurang och dricka vin och äta en nätt fyrarätters. Eftersom vi har wifi på hotellrummet ska jag se till att blogga lite från den italienska huvudstaden också. Med bilder! (Tror jag i alla fall – beror på hur tjock/ful jag blir på dem).

rome.jpg
 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Jenny Åsell och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB