Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Ny funktion på bloggen som jag gillar

av Malin Collin, reporter

Nu blev jag glad när jag såg att kategorierna har börjat synas i bloggens vänstra marginal. Det är en funktion jag har saknat länge. Själv gillar jag att läsa nya bloggar efter kategorier – då kan jag välja ett par stycken som intresserar mig mest och om bloggen sedan råkar vara jättebra så har jag de andra kategorierna kvar. Jag har inte börjat med det gedigna arbete som kategoriindelning av gamla inlägg skulle utgöra. Det kanske kommer. Fem inlägg om dagen? Då tar det väl en sju år innan jag är klar. Men under tiden kan ni välja den kategori som intresserar er mest och läsa vad som finns där.

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB