Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Roms gulligaste och lyxigaste hotell som jag råkar bo på i helgen

av Malin Collin, reporter

Här kommer ett gäng foton på hotellrummet. Tyvärr funkar inte min kamera (eller möjligen jag som fotograf) så bra med mörker så färgerna är lite missvisande. Sammanfattningsvis kan man säga att rummet är helt fantastiskt. Helt nyrenoverat i ett litet hus uppe på ett annat hus i ett fjortonhundratalspalats. Hotellet har sex rum i olika design. Vi fick det här som drar åt oliv och bryts av med svart. Ursnyggt. Badrummet är en liten uppelvelse i sig med tvålar och shampoon från något märke i Milano. Lägg till gratis internet, gratis minibar, nespessomaskin med massor av olika kaffeshots och en mini-walk-in-closet. De stora krukorna med färska örter och den lilla häcken av blommande jasmin gör ju inte den gulliga terrassen sämre heller. Det saknas reception varpå ägarna mötte oss här när vi kom igår och berättade en massa saker och stod och tjabbade på italienskt vis. Mysigt värre.

rum2.JPGrum3.JPGrum5.JPGrum6.JPG
 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB