Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

De falska jeansen

av Malin Collin, reporter

Jag hatar jeans. Inte utseendet utan obekvämheten. Jag lider av någon slags fobi som inkluderar obekväma kläder helt enkelt. Skulle aldrig komma på tanken att bära skjorta exempelvis. Men idag upptäckte jag nyckeln till jeans för min del på H&M: ett par jeanstajts. Nu pratar jag inte om de där hemska jeansleggingsen som Gina Tricot har kört med ett tag – de är helt stumma och man ser ut som en soccer mom med camel toe i allra bästa fall. Dessa H&M-tajts är lika mjuka som vanliga tajts – superstrechiga men ändå med fina sömmar och snygg färg. Om man sätter på sig en topp som går över baken ser det ut som man har på sig svintajta Cheap Monday-jeans ungefär. 198 pix och jag kan äntligen ha ”jeans” igen.

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Vilma Stockvall, Elvira S Barsotti och Madelene Politis
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB