Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Den sedvanliga rea-hetsen

av Malin Collin, reporter

Jag kan inte bestämma mig om jag ska göra en liten rea-runda på Götgatsbacken senare idag. Det kliar nämligen fasligt mycket i fingrarna när jag bläddrar bland reaplagg. Det är något med 49,90 kronor som gör att jag blir alldeles yr i huvudet. Så mycket kläder för så lite pengar. Sällan uppstår konsekvenstänket i den där yran av dåligt sydda tajts och linnen i grälla färger. Den kommer först efteråt då man sitter hemma och stirrar hålögt och frågande på plaggen som aldrig varit moderna (ni vet de där lite konstiga kläderna som H&M tänkte ”går det så går det” när de sydde upp men ingen ville köpa – utom jag då eftersom de bara kostade åttio kronor). Eller jeansen som NÄSTAN passar. Och klänningen som man inte kan ha bh under men ändå köper. De där plaggen blir ju inte direkt garderobens mest populära. Egentligen borde jag bara strunta i reahetsen men jag när fortfarande något slags hopp om att jag ska göra det där fyndet som får alla felköp att framstå som collateral damage.

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB