Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Firar tre år med samma kille (obs! rekord)

av Malin Collin, reporter

Den här soliga dagen har jag tillbringat på stranden – eller snarare i närheten av Källtorpssjön. Vi valde sjö då det blir snabbare varmt i vattnet där. 21 grader stod det på en skylt. 12 grader skulle jag tippa på. Men sedan råkar jag vara Sveriges största badkruka och fryser ofta i bukten i Medelhavet i vår spanska by där det inte sällan blir 28 grader i vattnet. Med andra ord hoppade jag badandet och ägnade mig åt snicksnackande på handduk med båda mina systrar och söta Karin. Nu ska jag kasta mig in i duschen och sedan käka middag på Debaser (jag och min kille firar tre år och tänkte att det passade bra att slänga i oss Debaserburgare på samma ställe som vi faktiskt träffades – den historien finns för övrigt att läsa här).

(Här skulle ha varit några foton från dagen men jag glömde kameran. Lika bra det – skulle ändå ha vägrat lägga ut bikinifoton på en satans blogg)

 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Alex Rodriguez och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB