Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Igår kväll gjorde jag något som jag inte gjort sedan 1998

av Malin Collin, reporter
Igår kväll gjorde jag något som jag inte gjort sedan A-video i Helsingborg 1998: hyrde en film! Det slog mig nämligen igår (då jag läser Harry Potter and the half blood prince) att jag inte sett The order of the Phoenix-filmen. Och om ett par veckor släpps ju nästa film och så kan vi bara inte ha det. Sedan vågar man ju inte ladda ner så där spontant längre då man inte vill hamna i finkan på grund av Harry Potter så jag traskade till videobutiken på Götgatan och fick liksom lära om hur man hyr film. Det visade sig att det var som att cykla – har du en gång lärt dig det så sitter det i bakhuvudet.Harry-Potter-And-The-Order-Of-The-Phoenix-Posters.jpg
 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB