Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Iskall examensdag skapar klädproblem

av Malin Collin, reporter

Idag tar min lillasyster examen och hela släkten är samlad i stan. Under eftermiddagen och kvällen ska vi ha fest i form av buffé, skumpa och folk. Problemet är att det är ungefär lika varmt ute som en normal aprildag. Och bland det värsta jag vet är att bära sommarklänning tillsammans med vinterattribut så som strumpbyxor, varm kofta, ja ni fattar. Det är nästan lika fult som att ha på sig hudfärgade strumpbyxor i januari. En sommarklänning bärs ju som bäst när vädret i alla fall påminner om sommar. Men samtidigt så är det ju frowned upon att komma i vintrig klänning på sommarfest. Gud, jag skulle behöva Magdalena Ribbing och en ny garderob just nu!

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Lina Thorén, Hanna Lindström
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB