Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Jag känner mig som en brottsling

av Malin Collin, reporter

Jag tycker att det är lite småroligt att äntligen ha tillgång till ett bra statistikverktyg till den här bloggen. Jag har funderat på att göra lite sökordspoesi då jag emellanåt fnissar lungorna ur mig hur vissa personer har hittat hit. Idag började jag för första gången titta lite på nätverksplatserna och fick helt plötsligt kalla fötter. Nu vet jag att människor dolda bakom dessa nätverk läser min blogg. Inte bara en gång utan regelbundet och ganska länge varje gång:

 • Rikspolisstyrelsen
 • Domstolsverket
 • Ett tiotal väl ansedda advokatbyråer
 • Riksdagen

Förstår ni om jag känner mig som en brottsling?

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB