Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Miniserien om Marilyn Monroe

av Malin Collin, reporter
blondedvd.jpg

Jag läser just nu de sista sidorna i mastodontboken Blonde av Joyce Carol Oates (som för övrigt är fantastisk) och började fundera på hur kul det hade varit att se en filmatisering av just denna bok. Döm om min förvåning när jag trillar över en CBS-miniserie från 2001 som bygger på boken. Jag hade inte en aning om att den hade gjorts. Nu försöker jag se om jag kan beställa hem den över Atlanten. Lite besviken blev jag dock när jag såg att de hade satt Poppy Montgomery som Marilyn. Det är ju den där lite trista blondinen i den halvkackiga tv-serien som heter Without a trace. Inte i närheten så snygg som Marilyn Monroe var.

 • Tjänstgörande redaktörer: Matilda Andersson och Akvelina Smed
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB