Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

När man är gammal hoppar man över efterfesten

av Malin Collin, reporter
TheProposal.jpg

Ikväll ska jag på förhandsvisningen av The Proposal. Jag misstänker att den kommer att vara ungefär urdålig men emellanåt kan man behöva en dos verklighetsflykt. Just nu är jag lite knäckt för att den börjar så sent. Alltså hoppar jag efterfesten. Inte för att jag nödvändigtvis vill gå och lägga mig tidigt men jag gillar att komma hem tidigt. Ni vet, hinna sweep the internet, landa i soffan och skrota runt någon timme i lugn och ro innan det är sängdags. Det är sådana småsaker som påminner en om att man inte längre är 19.

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westgård, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB