Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Pallar inte om han lämnar mig för Angelina

av Malin Collin, reporter

Igår gick Lara Croft på tv och vi såg den ännu en gång. Min killes drömkvinna råkar vara just Angelina Jolie. Under många år (främst i gymnasiet) fick jag höra att jag var så lik Jennifer Aniston. Nu undrar jag om det var precis så här hon kände när hon var gift med Brad Pitt?

 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Elin Wieslander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB