Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Plan B när man inte känner sig vältränad nog för sommaren

av Malin Collin, reporter

Idag unnade jag mig en och halv timmes solande på bakgården med en halvliter Coca cola light och Harry Potter and the half blood prince. Jag går liksom rakt på min ständiga B-plan gällande sommaren: är jag inte vältränad nog måste jag i alla fall vara solbränd. (Moment 22 med den planen: att sola och lyckas bli brun trots att man inte kan titta på sig själv i bikini – tricky).

 • Tjänstgörande redaktörer: Elliot Morseth Edvinsson, Lucas Klarén och Frida Englin Danielsson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB