Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Varsin huvudbonad

av Malin Collin, reporter

Ni kanske undrar varför jag publicerar en massa foton. Saken var den att jag bläddrade igenom mitt Facebook-album som bestod av väldigt många konstiga foton och plockade ur några på måfå. Det här är jag och min syster Mia som iklädda varsin huvudbonad firar juldag i Helsingborg för kanske ett och ett halvt år sedan.

miamalinhårband.jpg
 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Vilma Stockvall, Tobias Sahlén & Aleksandra Wojcik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB