Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Avskyvärt att låta Michael Jacksons 11-åriga dotter gråtandes hålla tal

av Malin Collin, reporter

Om vi ska fortsätta på Michael Jackson-spåret (för sista gången får jag hoppas nu) så tyckte jag att det var fullkomligt avskyvärt att släpa upp alla barnen på scenen i slutet av minnesceremonin och låta lilla 11-åriga Paris stå och hulka och snyfta medan hon stammade fram hur mycket hon älskade sin pappa medan Janet Jackson stod och teaterviskade: ”speak up, speak up”. Herregud. Som att de barnen inte har haft en tuff vecka redan. Att stå och prata inför en fullsatt konserthall och miljoner och åter miljoner tv-tittare är kanske inte direkt vad en 11-åring som just förlorat sin pappa och inte vet exakt vem hennes mamma är behöver.

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB