Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Förfest, utekväll, efterfest

av Malin Collin, reporter

Igår hängde jag med min syrra Mia. Vi drack bubbel, åt ohälsosamma mängder indisk mat och lyssnade på nittiotalsmusik (det vill säga allt mellan Popsicle, Britney Spears, Michael Jackson och Divinyls (med tillhörande Buffy-referens)). Sedan gick vill till Skånegatan, trillade in på Snotty och dansade i ett hörn till Delivery med Babyshambles och diskuterade hur viktigt det är med humor (en föga originell tanke). Därefter traskade vi upp till Nada och träffade Isa, David, Matt och liten annat folk och dansade vidare till Pulp och Aha. Sedan blev det efterfest på Bjurholmsplan där det bland annat bjöds på gurkmackor och jag kom inte hem förrän det var mer än dagsljus. Men trevligt var det. Och av hänsyn till medmänniskor lovar jag att inte lägga ut några bilder från nämnda efterfest.

S6302158.JPGS6302162.JPG

Jag ägnar mig åt Julio Iglesias-vinkeln på Snotty

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Emma Lindström och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB