Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Fotona från en helkväll i Malmö i nostalgins, musikens och vänskapens tecken

av Malin Collin, reporter

I fredags åkte jag och min syrra från Helsingborg till Malmö och Möllan för att få en kväll i nostalgin, musikens och vänskapens tecken. Först gick vi till Pildammarna och hade picknick medan vi kollade Frida Hyvönen med ett halvt öra. ’

S6302200.JPG S6302202.JPG S6302206.JPGS6302201.JPG

Jag letade upp en kofta som jag alltid hade i typ sjuan. Den har jag haft på mig varje dag sedan jag kom till Skåne. Vet ej om jag är tidigt nittiotalshipp eller bara sjukt omodern.

Efter parken gick vi hem till Madeleine och lyssnade på musik och hängde ett tag. Därefter promenerade vi de två minuterna till Debaser (jag som tycker att jag bor nära i Stockholm – då är det ju två STATIONER bort). Debaser Malmö påminner mer om Slussen inredningsmässigt men med vissa drag av Medis. Uteserveringen var en liten dröm med lummiga träd, kulörta ungdomslampor hängande mellan desamma och en kille som stod och grillade korv för en tjuga hela natten.

S6302210.JPG S6302211.JPG
 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Vilma Stockvall, Tobias Sahlén & Aleksandra Wojcik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB