Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Hittade mina kläder från tidigt nittiotal

av Malin Collin, reporter

Jag är nere i Helsingborg nu efter effektiv och smidig flygresa. Älskar att flyga från Bromma istället för Arlanda. Nu har jag fått middag och efterrätt och håller på att titta i ett gäng flyttlådor som pappa tagit ner från vinden för att vi ska kolla vad vi har lust att behålla. Hittade lådan med mina outfits från sjuan och åttan. En orgie i Kelly Taylor-inspirerade plagg. Småblommigt, beige och pastell, ljusa jeans, byxkjolar. Om jag hade varit lika smal som då hade jag bara kunnat slänga på mig hela skiten och dra till F12. Så ser ju ändå alla ut om man går dit idag. Tidigt nittiotal. Herregud.

kelly.jpg
 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Alex Rodriguez, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB