Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

När kändisarna är som vanliga människor

av Malin Collin, reporter

Det finns nästan ingen typ av nöjesjournalistik (jo, det gör det men den här kvalar in på topp fem) som jag känner så mycket för som när en stor stjärna kommer till Sverige ett par dagar. Då är det ju alltid någon kvicktänkt reporter och någon fotograf som sätts på jobbet att kartlägga varenda rörelse som stjärnan gör under Stockholmsvistelsen. Som nu när Britney är här.

Jag fullkomligt älskar att få veta att Britney Spears barnflickor köpte tre kassar mat på Hemköp i Åhlénshuset. Eller när Beyoncé var här för några år sedan och åt middag på Portofino vid Zinkensdamm. Eller när Backstreet boys-Nick och Paris Hilton käkade på East.

Jag är helt enkelt barnsligt förtjust i alla reportage som behandlar ämnet ”kändisarna är som oss”. I stil med att Jennifer Garner och Ben Afflecks dotter Violet går på vanligt dagis. Eller att Britney Spears igår beställde hem massor av take away-mat från ”en känd hamburgerkedja”.

 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Alex Rodriguez och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB