Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

När man har legat lite för mycket under kniven

av Malin Collin, reporter

När jag ser den här typen av mingelbilder så saknar jag min mormors Svensk Damtidningsprenumerationer som jag brukar få i julklapp. De allra sista sidorna i denna tidskrift från vansinnesland ägnas traditionellt åt allehanda mingelreportage och det är av någon anledning alltid samma personer som syns på bilderna. Dessa två charmanta personer är flitigt förekommande ansikten. Och vilka ansikten sen! De ser ut som alla som har legat lite för länge under kniven – som den bortgångne Michael Jacksons svenska kusiner. Spray-tan:ade lejonansikten och stela leenden är utan tvekan min favoritstil i denna typ av reportage. (Andra personliga favoritpersoner som ofta dyker upp på Svensk Damtidnings mingelsidor: Margot Trädgård och (numera bortgångna) Git Gay).

stureplan.jpg

Bild lånad av stureplan.se

 • Tjänstgörande redaktör: Matilda Andersson, Fredrik Palmqvist, Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB