Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Om att behöva banta ner sig 29 kilo för att få ett jobb

av Malin Collin, reporter

Christian Bale är ganska välkänd för sin method acting. Eller så skyller han bara på ”rollen” när han får ilskna utbrott som fastnar på film. Vad vet jag? Jo, det jag vet är att han just nu har bantat ner sig nästan 29 kilo för att göra en filmroll i Mark Wahlberg-rullen The Fighter som handlar om två halvbröder i boxningsringen och drogproblem och lite sånt. Bale spelar Dicky Eklund och på grund av hans crackberoende krävdes det alltså en rejäl viktminskning och en frisyr med tunnare hår.

Det är sånt där som gör att jag är glad över att slippa vara Hollywoodkändis. För att plocka hem lite prestigefulla priser måste man ju antingen banta ner sig minst 25 kilo eller gå upp minst lika många (det sista hade jag ju i och för sig lätt kunna ta mig an). Eller så måste man bli väldigt ful. (Det är jag visserligen också ganska duktig på – synd bara att jag inte kan spela särskilt bra teater – annars hade jag haft en lysande karriär framför mig).

Downloads3.jpg
 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB