Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Fotobevis på min nya hårfärg

av Malin Collin, reporter

Under ett par månader har jag velat fram och tillbaka huruvida jag ska färga håret brunt eller blondera det igen. Under tiden har jag i bästa fall sett ut som en polsk glädjeflicka från åttiotalet. Igår fick jag nog och köpte mig ett paket blondering. Tänkte att blondiner kanske har roligare än brunetter. Så här blev resultatet:

S6302574.JPGS6302588.JPG

Det ser lite grön/orange ut när jag tittar på de här bilderna. Hoppas att det är blixtens fel.

 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Alex Rodriguez och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB