Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Trädgården under bron

av Malin Collin, reporter

Min allra sista utekväll i sommarstockholm dedikerades, liksom de senaste helgerna, till Trädgården under bron. Till att börja med är det ett alldeles fantastiskt ställe; ruffigt uppbyggt under den industristämplade Skanstullsbron, semifestivalkänsla men med tydliga toner av Berlin, Brooklyn och eventuellt ett franskt rave från 1996 (på ett bra sätt). Sedan råkar de för det allra mesta spela fantastisk musik, ha ett kilentel som ser ut som de spelar trummor i ett indieband och billig öl. Helt enkelt allt vad man letar efter. Denna kväll blev en tidig sådan då jag råkar ha massor att göra imorgon inför spanienresan, men inte sämre för det. Drack några öl med Mia och Rebecca, skvallrade och och pratade internet i vanlig ordning.

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB