Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Vampyrbollen är i rullning. Igen.

av Malin Collin, reporter

Sedan ett par veckor tillbaka har jag känt hur mitt vampyrintresse börjat stagnera. Lite som blod som koagulerar. Denna insikt skrämde mig givetvis något enormt. Ungefär som de där 21-åringarna som spelat tennis hela sitt liv och helt plötsligt inser att de inte är sugna på att fortsätta. De blev liksom aldrig så bra så de kunde satsa på en karriär och amatörtennis börjar kännas enformigt. Lite så är det för mig. Jag blir ju ändå ingen vampyr. Det spelar liksom ingen roll hur många gånger jag ser Once more with feeling-avsnittet av Buffy, läser dåliga vampyrböcker om Sookie Stackhouse eller bildgooglar Edward Cullen. I stay human.

Men sedan såg jag några paparazzibilder på Sarah Michelle Gellar och tog upp min nerblodade tennisboll och gav mig på ytterligare en serve. Och så går vi en vampyrrunda till.

sarah-michelle-gellar-casa-del-mar-03.jpg

Bild: justjared.buzznet.com

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Alex Rodriguez, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB