Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

När man befinner sig mellan knivhuggande gängmedlemmar från USA och häftiga popband

av Malin Collin, reporter

Jag känner att jag har varit en värdelös bloggare de senaste veckorna. Men jag har så mycket att göra. Springer runt som en hamster i det där klassiska hjulet och nosar upp artiklar. Idag: Eldsjälsmässan på Fryshuset. Åt pasta och kollade på den tredje värsta gängmedlemmen i Boston. Han ba: ”so I stabbed so many people, yeah that’s what I did – stabbed here and there and then I went to prison for 14 years and changed my life”. Jag höll mig på fem meters avstånd.

Sedan är det hippa popband som ska intervjuas och jag vet inte ens på vilket språk det ska göras. Och jag ska webbpublicera som en tok imorgon. Hela dagen. Och gå på seminarium. Och kanske Nöjesguidens smygis på kvällen om jag inte har kollapsat av trötthet vid det laget.

Sedan ska jag laga middag till hela min familj på fredag. Ni får korv med bröd typ. Nej, det blir köttgryta.

Så bloggen blir lidande i form av den här typen av uppdateringar. Stackars blogg.

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB