Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

En sista tågresa

av Malin Collin, reporter

Idag har jag åkt tåg hela dagen. Eller om vi ska vara ärliga har jag främst väntat, bytt perronger, väntat lite till, blivit nedtrampad på Stockholm Central och missat ett anslutningståg i Göteborg. Det bubblande hat jag har känt till Statens järnvägar plus snö plus is plus julreseinvasionen idag går inte att beskriva med ord. Nu är jag i alla fall framme i Helsingborg och väntar på att min syster Anna ska trilla in med ett försenat eftermiddagståg från Stockholm.

Ett löfte: i fortsättningen kommer jag bara att flyga.

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB