Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Första julklappen: fantastisk!

av Malin Collin, reporter

Men herregud! Fick hela Buffy the Vampire Slayer-boxen av min kille i julklapp. Det råkar ju vara min all time favoritserie i precis hela världen. Istället för att streama hit och dit och drömma om tiden före den första april 2009 så har jag nu hela härligheten i en enda box i fin kvalitet. Bra – nu vet jag vad jag ska göra resten av julledigheten. *dör av lycka*

buffybox.jpg
 • Tjänstgörande redaktör: Sebastian Laneby, Lina Thorén, Aleksandra Wojcik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB