Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Om att inte våga gå på efterfest på grund av mörkrädsla

av Malin Collin, reporter

I eftermiddag tar jag tåget upp till huvudstaden igen. Det har blivit lite sparsamt bloggande under julveckan men nu blir det nya tag. Det ska ju ändå bli så kallt ute så jag lär väl sitta hemma och kura under en filt med en dator framför mig liksom.

Annars har jag mest läst ett halvårs Svensk Damtidning. Från och med nu skulle jag kunna kalla mig själv kunglig expert. Spottade en klänning på Madeleine från typ en vecka tillbaka och jag: ”det är ju Nobelklänningen från förra året minus den puderrosa boleron”. Jag kan också allt om tiaror och historien bakom.

Sedan var det ett härligt reportage med Amy Diamond med en citatrubrik som löd så här: ”Jag kommer aldrig att springa på efterfester – jag är för mörkrädd”. Kom ihåg att Amy Diamond fyller 18 år i april och hennes dolda talang – enligt reportaget – är att hoppa hopprep väldigt snabbt. Undrar om infantilism är det nya modeblogg så här i nytt decennie-tider?

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Jenny Åsell och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB