Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

När man är helt dum i huvudet

av Malin Collin, reporter

Jag vaknade ”i morse” och sprang med stressade hjärtslag in i badrummet och borstade tänderna och gjorde en raggardusch. På med deo, kamma håret och ut i vardagsrummet där jag tömde tvättkorgen med ren tvätt och letade fram strumpor och underkläder. Sedan slängde jag på mig kläder, satte upp håret och tittade ut genom fönstret. Det var becksvart. Då började jag ana oråd och tittade på klockan. Hon visade 03.40.

Jag hade alltså gått upp mitt i natten och gjort mig i ordning för en dag full av artikelskrivande. Det är liksom ett tecken på att det är ”lite stressigt”. Tänkte ett tag bara vila lite på sängen med kläderna på men ändrade mig sen och bytte om till pyjamas och somnade om.

Herregud.

 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Lisa Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB