Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Ännu en helg har gått och kommer aldrig åter

av Malin Collin, reporter

Den här helgen har slutligen och sammanfattningsvis gått i lugnets tecken. Välbehövligt på alla sätt. I fredags blev det rödvin och oxfilémiddag med min kille. En sumpig bakpotatis förstörde fulländning men vi var nöjda ändå. Igår kom min syrra Anna över på eftermiddagen och åt kladdkaka och babblade bort några timmar. På kvällen kollade jag: 10 orsaker att hata dig, Melodifestivalen, District 9 och halva Sherlock Holmes. Bara Heath Ledger var intressant nog att fånga min uppmärksamhet (kanske för att jag kan varenda replik från just den filmen).

Idag har jag brunchat på Malmen med Cissi Wallin. Vi åt konstant i c:a tre, fyra timmar. Helt sjukt. Sedan halkade vi runt på Södermalms isiga trottoarer för att landa på Ringens köpcentrum.

Nu peppar jag bara för dubbelavsnittet av 24 som börjar klockan 20. Har haft ett peppsamtal om ett stort reportage som ska göras under våren med Johanna så nu känner jag mig på rätt köl igen.

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB