Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Bästa skönhetsprodukterna

av Malin Collin, reporter
Bild 2010-04-24 kl. 18.58.jpg

Här är en fantastisk födelsedagspresent som jag fick av min killes föräldrar: Ole Henriksens ”Nurture Me” – en ansiktskräm för folk med katastrofalt känslig hy och rosacea (vilket jag har till och från). Jag älskar Ole Henriksens produkter och har alla mina ansiktsprodukter från just det märket men just den här för extraextremkänslig hy har jag inte provat förrän nu.

Lägg också märke till vår popkultursnördiga Star Wars-konst på väggen bakom. Man bara: kitsch eller sorgligt?

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Tobias Johannesson, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB