Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

I dag är jag en människoälskare

av Malin Collin, reporter

I dag är jag en människoälskare. Först gjorde jag och Johanna en intervju på Scandic hotell Malmen och behövde låna ett hotellrum för en plåtning. Jag hade pratat med hotellchefen för det var ett mycket speciellt rum som behövdes. När vi kom dit hade de spärrat just det hotellrummet för oss – alltså valt att inte hyra ut det till någon bara för att vi behövde fota där. Så oerhört snällt och så serviceminded. Sedan var intervjupersonen också fantastisk. 

Nu i kväll skulle en ny plåtning ske och då behövde jag komma åt en lokal i Gamla stan där det en gång på sextiotalet låg en superhipp popklubb. Då fixar de som driver lokalen i dag att vi får komma in vid halv sju trots att de hade slutat jobba för dagen. 

Människor är så vänliga och hjälpsamma egentligen. Det är sånt man måste komma i håg när man står i tunnelbanan i rusningstrafik och alla knuffas och trängs. 

  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB