Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

”Jag har fått pollenallergi och är du fortfarande arg?”

av Malin Collin, reporter

Just nu känner jag mig lite krum i ryggen eftersom jag har suttit i soffan (hej ergonomi!) och skrivit sammanlagt 18 200 tecken i dag. Jag har dessutom ringt i runda slängar fem intervjusamtal, transkriberat en dryg timmes intervju och mailat lite mer. Nu funderar jag på att lämna huset och gå till Ica och panta. Kanske köper jag mig en Big mac för jag orkar inte med avancerade saker som matlagning i kväll. Får se om jag unnar mig lite tv-serier också. Senaste Lost-avsnittet? The Wire?

Jo just det, jag har fått så mycket pollenallergi så jag inte kunde öppna ögonen i morse. Helt svullna och tårarna har runnit hela dagen trots allergimedicin.

Ska börja blogga roligare i framtiden. Jag lovar.

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Kristina Jeppsson och Madelene Politis
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB