Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Man kan ha bättre dagar

av Malin Collin, reporter

I går tog jag tag i mitt liv och började träna. Senast jag gjorde det var, hm låt mig tänka, i maj! I alla fall, jag hoppade i mina löparpants som jag köpte i september (och fick klippa av lappen på i går) och sprang kanske 4 kilometer i ganska rask takt. Sedan gjorde jag sjuttio sit ups, femton armhävningar och ett gäng ryggövningar. 

I dag kan jag inte röra mig utan att börja gråta. Och så gick jag på tre interpellationsdebatter i Rikdagen. 

Man kan ha bättre dagar.

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Kristina Jeppsson och Madelene Politis
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB