Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Man kan ha bättre dagar

av Malin Collin, reporter

I går tog jag tag i mitt liv och började träna. Senast jag gjorde det var, hm låt mig tänka, i maj! I alla fall, jag hoppade i mina löparpants som jag köpte i september (och fick klippa av lappen på i går) och sprang kanske 4 kilometer i ganska rask takt. Sedan gjorde jag sjuttio sit ups, femton armhävningar och ett gäng ryggövningar. 

I dag kan jag inte röra mig utan att börja gråta. Och så gick jag på tre interpellationsdebatter i Rikdagen. 

Man kan ha bättre dagar.

  • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Lisa Andersson, Elvira S. Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB