Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

När det är lite mycket

av Malin Collin, reporter

Just nu går jag på knäna. Eller värre än så – jag går på låren, på höfterna, på armhålorna – ja ni fattar. Det är s.k ”mycket” nu. Det hjälper inte heller att jag lider av svårartad pollenallergi, dras med efterdyningarna av någon slags influensa och dessutom pressar tänder, har spänningshuvudvärk och en begynnande magkatarr. 

Med andra ord har jag inte så mycket att tillägga. *proppar mig full av allergitabletter, ögondroppar, panodil och tänker på vågor som slår in på en öde strand*

Nej, det jag äter skitstark thaimat och hetsar vidare om jag ska vara ärlig. Och så läser jag Curtis Sittenfelds roman ”I en klass för sig” och saknar Alice Blackwell från ”Presidentens hustru” men kommer väl snart att börja gilla Lee Fiora.

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB