Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Lämnar landet för storstaden snart

av Malin Collin, reporter
Bild 2010-06-27 kl. 18.09.jpg

Det kanske inte framgår exakt hur bränd jag är i ansiktet på den här bilden men jag kan garantera att så är fallet. I dag har jag nämligen pressat exakt hela dagen ute på bryggan i en solstol. I går chockade jag mig själv svårt när jag joggade runt hela sjön. Konsekvensen av det är att jag inte kan gå i dag. Däremot kan jag skjuta luftgevär – sprängde en colaburk 13 meter bort med darrande armar. Nu grillas en kyckling på webergrillen och väskor packas. Ikväll kör vi mot Stockholm igen och i morgon är det nya tag som gäller. (Och gröntonat ansiktssmink för att minska på rödfärgen).

 • Tjänstgörande redaktör: Nora Fernstedt
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB