Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Skumpakväll på grund av gipsad hand

av Malin Collin, reporter

Eftersom min syrra på grund av svinhöga klackar och ett skämmigt fall mitt på blanka dagen i London för ett par veckor sedan bröt handen kan hon inte riktigt ta hand om sig själv (exempel: i morse efter duschen fick hon föna sitt gips för det hade blivit blött). Därför utfodrade jag henne ikväll. Hon tog med en flaska skumpa och sedan tog Niklas foton på oss när vi var svinfula för att han skulle testa sin nya systemkamera. Vi fick lite sämre självförtroende men hade ändå en trevlig kväll.

Annars tänkte jag om någon är Twilightintresserad så kan ni läsa mitt knäck bakom kulisserna på presskonferensen i går här.

malinanna.jpg

En bild jag hittade på minneskortet på min syrra och mig från tidigt i våras.

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB