Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Bröllopsyra i helgen

av Malin Collin, reporter

Herregud, jag är inte direkt inne i ett bloggflow här. Det beror nog mest på att jag har varit sjuk i en dryg vecka och sedan jobbat ganska mycket och efter jobbet har det varit fullt av härliga aktiviteter.

Bättring utlovas.

Nu ska jag packa för i morgon bitti kör vi mot Askersund för en bröllopshelg (var givetvis tvungen att kolla var Askersund låg på Google Maps). Turligt nog är det inte jag som ska gifta mig då jag har fått en finne på hakan och har ett par skor som inte ens skulle kallas hippa av en 68-åring.

Roadtrip och festligheter väntar.

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Jennifer Snårbacka, Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB