Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Den här helgen rymmer jag utomlands

av Malin Collin, reporter

Jag är urvriden och osannolikt trött efter tre väldigt hektiska jobbdagar (och nätter). Det har varit Allsången, Roxette, hårdrocksstjärnejakt, Carola, ja, jag minns knappt vad jag har gjort på sistone.

Men i natt är det dags att bryta upp. Då kastar jag mig til Arlanda och på ett plan till Barcelona. Vid 13-tiden ska jag ha tagit mig till köpcentrat L’Illa på Diagonal för därifrån går bussen till min älskade spanska by. Klockan 15.25 stannar bussen strax utanför vårt hus där hela min familj väntar. Sedan ska jag snabbt byta om till bikini, springa ner till poolen med min brassestol och pressa. Vid sextiden promenerar jag de fyra minuterna till stranden för att säga hej till alla spanska kompisar som brukar samlas vid favorit-xiringuiton efter siestan (helt sjukt att jag efter en bildgoogling hittade EXAKT den rätta xiringuiton. Jag tror till och med jag ser några jag känner på bilden. Älska internet.). Därefter ska jag duscha, dricka vin, äta serranoskinka och slutligen äta middag med familjen. Sedan blir det vin och drinkar på Les Algues och Xicago skulle jag tro.

På fredag firar vi min mamma som fyller 60 med pompa och ståt.

Lördagen blir strand, kanske båt, lite mer strand och sedan en galen utekväll.

Söndag eftermiddag åker jag tillbaka till Barcelona och på kvällen flyger jag hem igen,

Måndag morgon: tillbaka på redaktionen.

 • Tjänstgörande redaktör: Elliot Morseth Edvinsson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB