Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Erkänner mitt senaste skämsbeteende

av Malin Collin, reporter

Mitt nya skambeteende: En besatthet av boken ”Överenskommelser” av Simona Ahrnstedt. Jag köpte Cosmopolitan på grund av research inför en intervju (kan inte nog poängtera att jag normalt inte köper magasin för 18-åriga tjejtjejer; ”Så här tänker killen när han egentligen säger det här”) och i just det numret fanns första delen i ”sommarföljetongen” vilket var långläsning av ”Överenskommelser”.

Nu har jag precis läst klart och MÅSTE köpa nya Cosmopolitan för att få reda på hur det går med 1800-talsromantiken. Eller, jag kan ju köpa boken direkt men jag vet helt enkelt inte vad som är skämmigast. Det är som en dålig, smaklös men ändå bladvändanden Jane Austin i 1800-talets Stockholm.

UPDATE: I natt när jag kom med taxin från jobbet bad jag chauffören stanna utanför 7-eleven i stället för utanför porten så jag kunde köpa Cosmopolitan. Gud, alltså.

ahrnstedt-simona-overenskommelser.jpg
 • Tjänstgörande redaktör: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark, Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB