Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Vill se ut som Cherie Currie just nu

av Malin Collin, reporter

Jag kollar på ”The Runaways” just nu. Älskar rockstjärnefilmer, de kämpar och håller på och sedan slår de igenom och så börjar de knarka och så är allt väldigt dekadent och så brukar det sluta i att det livet är ohållbart i längden och så vidare.

Men det jag älskar allra mest i den här filmen är Dakota Fanning. Åh, hon är min favoritbarnstjärna. Just nu vill jag inget hellre än att klippa mig i exakt den frisyren som hon har i filmen. Cherie Currie-frisyren. Är bara rädd att jag samtidigt måste byta klädstil för att den inte ska se helt sjuk ut på mig.

Haha, jag hatar mitt hår så mycket så jag på riktigt är sugen på något ”lättskött” à la hockeyfrisyr.

Skärmavbild 2010-08-28 kl. 23.27.50.png
 • Tjänstgörande redaktör: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark, Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB