Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

”Gå ut och skjuta något iklädd chica fritidskläder”

av Malin Collin, reporter

Hej bloggen.

Jag gör inte så mycket mer än att jobba, sova lite, glömma bort middag och jobba igen. Men det är urhärligt. I dag hoppade Idol-Alice av Idol så då blev det åka av. Jag är personen med väldigt rakt hår som pajar bilden nedan. 

Annars då? Min kille köpte en bil i dag bara helt apropå. Den var söt och verkar snabb.

I morgon jobbar jag natt och harvar runt på Idol-studion ännu en dag. På lördag ska jag åka i den nya bilen och sedan gå på 30-årsfest hos Henrietta. På söndag ska jag äntligen få se ”The Social Network” a.k.a ”Facebook-filmen”.

Sedan är jag konstigt nog sugen på en slottsweekend. Jag har lagt åtskilliga timmar på att surfa slott i Mellansverige på sistone. Drömmer om bilfärd till krattad grusinfart. Afternoon tea i en salong som heter typ ”Baronessrummet”. Rask promenad i park med anlagd engelsk trädgård. Blicka ut mot sjö. Ombyte innan middag. Sexrätters i ”Rubinsalongen”. Utsökt vin. Lågmäld men vänligt sorlande stämning. Sova i säng av dyrt märke i Laura Ashley-inrett tornrum. Äta frukostbuffé och dricka alltför starkt te. Gå ut och skjuta något iklädd chica fritidskläder. En enkel lunch och sedan köra mot Stockholm.

Sånt drömmer jag om.

Skärmavbild 2010-10-22 kl. 01.11.16.png
 • Tjänstgörande redaktörer: Alex Rodriguez, Love Isakson Svensén och Elvira S Barasotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB