Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Glasögonorm

av Malin Collin, reporter

I dag var jag och gjorde ett syntest. Jag har nämligen svår huvudvärk efter varje jobbnatt och tänkte att det kanske är dags för brillor. Och mycket riktigt. Jag behöver det osexigaste i synfelsväg: terminalglasögon. Får man kalla det läsglasögon för att låta mer intellektuellt innerstadshipp i stället för 56-årig tunikakvinna på kommunen?

Först tänkte jag gå all in med tanke på att glasögonen enbart behövs när jag sitter vid datorn och välja ett par helt galna bågar. Sedan insåg jag att det enda man tänkte när man såg mig i dem var ”förståndshandikappad eller en sådan som Filip & Fredrik snart castar till nästa tv-program”.

Det blev helt enkelt ett par svarta wayfarers-style-bågar. Inget uppseendeväckande med andra ord. Om åtta till tio dagar kommer jag att se bättre.

 • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB