Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Day 03 – Your parents

av Malin Collin, reporter

Mina föräldrar är gifta och bor i Helsingborg. Min mamma jobbar på akuten och räddar liv. Ibland kan någon ha halsfluss också fast då borde de gå till vårdcentralen egentligen. Hon bakar väldigt mycket och är skicklig på konstnärligt dekorerade tårtor och cupcakes. Hon går klädd i lila från topp till tå och är väldigt fantastisk.

Min pappa är före detta officer (som kunde hoppa genom en ring av eld på en motorcykel) som de senaste typ 30 åren har jobbat med att sälja och köpa saker. Han kan till exempel köpa en massa grönsaker från Grekland och sälja de till Italien och så vidare. Han reser väldigt mycket och mamma brukar ta ledigt ibland och följa med och shoppa när han måste träffa kunder på någon mässa eller liknande. Han är ovanligt uppfinningsrik och kan lösa exakt alla problem, typ packa 4202837294 stycken resväskor i en Volvo, laga glasögon, bygga en väska av ihopfällbara stolar och 20 champagneglas och tejpa saker på ett intelligent sätt. 

Mina föräldrar är sådana som alltid har skjutsat en och ställt upp. När jag ville gå på höstadiediscon i Båstad körde pappa mig dit (typ 5 mil) och hämtade mig sen. När jag flyttade till Frankrike tog de en omväg dit med mig och alla grejer. 

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB