Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Min nya ”stil”

av Malin Collin, reporter

Den här veckan av iskyla, konstant snöfall och full storm har fått mig att börja omvärdera min ”stil”. Normalt sett struntar jag i hur kallt det är och går runt ungefär som vanligt och fryser ihjäl, ungefär som en lite fulare och äldre emounge. Nu har jag efter många timmars funderande insett att jag måste skaffa mig en ”vinterstil”. Det är ju givetvis omöjligt då ”vinter” och ”stil” inte har något med varandra att göra. 

Sagt och gjort. Jag sprang bort till Skrapan och köpte ett par röda Canada Snow-curlingkängor. Sedan tog vi bilen till Sickla och där köpte jag en täckjacka (!). Min absolut värsta jacka är den med dun i. Steget jag nu har tagit mot praktisk jacka är väl inkörsporten till ett liv av shopping på Naturkompaniet och ett plötsligt intresse för kåsor och fickknivar. 

Sedan kunde jag inte låta bli att köpa Polo-skorna som är en korsning av ridsportmuckers och snowjoggers.  

Vintern 10/11 kommer jag alltså att se ut som en en sådan som åker på tältsemester och tycker att smink är ”slöseri med tid och ett tecken på osund fåfänga”.

polo.jpgcanadasnow.jpg
 • Tjänstgörande redaktör: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark, Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB