Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Tillfälligt avbrott på grund av knarkskandal

av Malin Collin, reporter

Ursäkta min usla uppdatering. Jag har varit i Karlstad på Idol-cirkusen sedan i torsdags förmiddag och i går blev det knarkskandal så man kan säga att jag jobbade ”mycket”. Sov drygt tre timmar i natt och nu är jag hemma och ledig. Måste bara vakna från det döda och sedan ska jag ägna bloggy lite omtanke.

Skärmavbild 2010-11-20 kl. 18.31.32.png

 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Joakim Ottosson, Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB