Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

På plats i…

av Malin Collin, reporter

På plats i Scandinavium i Göteborg och Idol-rep. 
Jag höll på att aldrig komma hit. En halvtimme innan tåget gick lossnade hissvajern  i mitt trapphus och nödbromsen slogs på. Jag satt alltså fast i hissen mellan två våningsplan och fick panik. Ringde 112 som skickade brandkåren på mig och de bröt sig in i hissen och räddade mig. Sedan sprang jag det snabbaste någonsin till t-banan, åkte till centralen och hann med Göteborgståget med en minut till godo. Är fortfarande darrig. 

IMG_0206.JPG
 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Lisa Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB