Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Så har man gjort bort sig igen

av Malin Collin, reporter

Tredje natten på kvällspasset. Inser hur ovan jag är vid de här arbetstiderna. Det tar nog ett helt pass innan man har vänt dygnet ordentligt och känner att natten är det nya dagen. Snälla nyhetschefen lämnade en stor påse bullar till oss nattarbetare innan hon gick. 

Bild 2011-01-30 kl. 21.32 #2.jpg

Det var ju de här herrarna jag träffade i går: 

Skärmavbild 2011-01-30 kl. 21.34.28.png

Fredrik Lindström lekte ”gissa dialekten” på mig. Själv passade jag på att ”skämta” lite med Henrik Schyffert bara för att jag blev nervös. Föreställ er en mer tryckt stämning än när jag sitter kallsvettig och drar ”roliga” historier i en loge, ensam med Glenn Killing. Det där artiga, falska skrattet från honom kommer att förfölja mig i varenda mardröm framöver.

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB